На Волині у лісі розшукали дворічну дівчинку зі Львова
Волинь

На Волині у лісі розшукали дворічну дівчинку зі Львова

1 липня 2015, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

Про зникнення своєї 2-річної донечки Софійки працівника маневицького райвідділу міліції повідомила мама дитини – 26-річна жителька Львова. Вона розповіла, що малеча загубилася у лісовому масиві між селами Нова Руда та Лишнівка. Дорослі збирали чорниці, а Софійка гралася біля грунтової дороги. За який час мама, вчергове підвівши голову, побачила що дитини немає.

Як зазначають у прес-службі волинської міліції, на пошуки дівчинки були задіяні усі небайдужі жителі села Нова Руда, весь особовий склад Маневицького РВ УМВС у Волинській області , кінологічна служба обласного управління міліції, працівники лісового господарства, пенітенціарної служби та рятувальники.

Після чотирьох годин безперервних пошуків Софійку близько 21:30 знайшли у кущах приблизно за два кілометри від місця, де її бачили востаннє.

– Добре, що знайшли дитинку до настання ночі. Дякуємо за допомогу усім, хто долучився до її пошуків. На щастя, жодних ушкоджень на тілі дівчинки не виявили. Правда, вона дуже злякалася. Тепер Софійка перебуває з мамою, яку ні на мить не відпускає від себе, – розповів керівник маневицької міліції Ігор Ісаков.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися