На Волині ледь не відбулася сутичка через ягідні плантації
Волинь

На Волині ледь не відбулася сутичка через ягідні плантації

19 липня 2015, 21:03
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні з самого ранку напружена ситуація склалася навколо ягідних плантацій підприємства «Флора» у Шацькому районі в селі Ростань. Раніше вона належала людям близьким до депутата Волинської обласної ради, однак пізніше вона перейшла в інші руки на фоні бізнес конфлікту. Боротьба за ягідну плантацію перекочувала у суди. За великим рахунком вона триває і досі.

Наприкінці цього тижня у «Вісника+К» з’явилася інформація, про те, що внаслідок прийняття чергового судового рішення, яким частину майна повертають попередньому власнику, у Шацькому районі може відбутися силове протистояння між представниками обох сторін. Своєрідна «стрілка» таки відбулася сьогодні. На території ягідних плантацій ще з минулого тижня чергують представники різних приватних охоронних структур, які найняті новими власниками і мають при собі мисливську зброю. Сьогодні у Шацький район прибули представники колишніх акціонерів підприємства «Флора». Їх супроводжували близько двох сотень спортивних молодих людей з Волині та Рівненщини. Цю делегацію зупинили на підступах до плантації працівники приватних охоронних структур.

На щастя, на ситуацію вчасно зреагували правоохоронці, які мали оперативну інформацію про можливий конфлікт. Тож, попри певну напругу, зустріч двох сторін не переросла у сутичку. Хоча, за нашими даними, кілька пострілів таки пролунало, але стріляли не на ураження.

Зрештою, працівники охоронних структур лишилися на своїх позиціях, представники іншої сторони поїхали. Але є загроза, що ситуація може повторитися і до неї долучаться додаткові сили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися