Липовий «кримський татарин» намагався розвести лучанина на гроші телефоном
Волинь

Липовий «кримський татарин» намагався розвести лучанина на гроші телефоном

21 липня 2015, 13:13
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку зафіксували нову схему телефонного шахрайства, побудованого на чуйності до вимушених переселенців з числа кримсько-татарського народу.

Про такий випадок розповів лучанин у "Фейсбук".

На «гачок» спробували зловити його дружину. Вона розмістила оголошення про продаж будинку у селі, який належав померлому батькові. Днями до неї зателефонував покупець. Чоловік представився татарином, який не прийняв російського громадянства. Розповів, що нібито вирішив забрати дружину з Бахчисарая і приїхати на Волинь. Сторгувалися по ціні, чоловік запевнив, що має всі гроші, тож вселятимуться швидко. Наступного дня телефонний спектакль продовжився.

– Дзвінки лунали регулярно з поясненням-інформуванням процедури переїзду кордону та переговорів з митниками. І раптом їх «затормошили» за велику незадекларовану суму, яку вони везли щоб купити нерухомість. Щоб «вирішити» питання він домовився скинути на поповнення двох телефонів прикордонників по 200 гривень. Так як там нема можливості цього зробити, то просив нас. Після нашої відмови дзвінків більше не було. Телефон «Шаміра» – 050 8258655, – розповів чоловік.

До речі, у пошукових системах номер телефона уже засвічений у шахрайських схемах. Тільки ім’я людини, яка представлялася потенційним жертвам, змінювалося.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися