Як Волинь виконує завдання шостої хвилі мобілізації
Волинь

Як Волинь виконує завдання шостої хвилі мобілізації

6 серпня 2015, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

У ході шостої хвилі часткової мобілізації Волинь поки що виконала завдання з поставки мобілізаційних ресурсів на 34%. Про це повідомив виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик під час оперативної наради у Волинській ОДА. Для порівняння – найвищий відсоток виконання плану у Горохівському (55 %) та Локачинському (55 %) районах, а також у Маневицькому, Любешівському (54 %), Рожищенському (52 %). Найгірше справи йдуть у Луцькому, Ратнівському, Любомльському, Камінь-Каширському, Старовижівському районах.

Стосовно процесу оповіщення на нараді стало відомо, що у Любешівському районі оповістили 18 % військовозобов’язаних, Старовижівському 24 %, Камінь-Каширському 29 %. Майже завершили роботу з оповіщення у Ківерцівському, Горохівському, Іваничівському районах та у Нововолинську. Позитивна тенденція у Ковелі (показник оповіщення зріс на 26 %). Найбільший відсоток непридатних за станом здоров’я – у Володимир-Волинському (41 %), Камінь-Каширському, Рожищенському (43 %), Старовижівському, Любомльському (47 %), Шацькому (50 %) районах.

Роман Кулик додав, що завдяки контрактникам вдалося досягнути одновідсоткового зменшення плану виконання завдань шостої черги мобілізації. Тому необхідно активізувати роботу щодо відбору на військову службу за контрактом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися