«Правий сектор» усунув керівника ДУК ПС на Волині
Волинь

«Правий сектор» усунув керівника ДУК ПС на Волині

7 серпня 2015, 16:47
0
1
Сподобалось?
1

Керівник Добровольчого українського корпусу «Правого сектору» Андрій Стемпіцький відсторонив від виконання обов’язків керівника волинського третього запасного батальйону ДУК ПС Віталія Ковальчука (друг Устим). Відповідний наказ було оприлюднено на сайті «Бандерівець», він датований шостим серпня.

Віталій Ковальчук усунений «у зв’язку з незадовільною ситуацією у третьому запасному батальйоні ДУК ПС (Волинська область) та системними порушеннями дисципліни у підрозділі».

Останнім часом у ЗМІ просочувалася інформація про причетність «правих» то до кришування деяких процесів, то до охорони одіозних фігур на Волині. Також автомобіль волинських ДУКівців засвітвся у п’яній аварії, інший, з нетверезим водієм за кермом, зупинили працівники ДАІ.
Відповідно до наказу штаб третього запасного батальйону ДУК ПС розформовано. Виконувачем обов’язків командира призначено друга Арагона.

«Доручити другу Аргону повне переформування запасного батальйону, створити новий дієздатний штаб, перебрати всі особові справи, документацію батальйону та матеріально-технічні засоби протягом 7 днів при співдії СБ НВР «Правий сектор», – йдеться у наказі Андрія Стемпіцького.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися