Медики 14 ОМБР врятували тракториста, який підірвався на міні
Волинь

Медики 14 ОМБР врятували тракториста, який підірвався на міні

18 серпня 2015, 11:16
0
0
Сподобалось?
0

Після потужного вибуху, який пролунав біля села Талаківка Донецької області, місцеві мешканці виявили перевернутий трактор. Він знаходився посеред поля, замінованого бойовиками.

Люди викликали міліцію та швидку допомогу, але цивільні служби не наважувались вийти на мінне поле, щоб обслідувати місце трагедії. Чекати на саперів не було часу, бо тракторист потребував негайної допомоги, – повідомив прес-секретар 14-ї механізованої бригади виданню «Буг».

На щастя потерпілого, поруч знаходились позиції волинської військової частини. Старший лейтенант медичної роти Віталій Руснак та сержант Руслан Варава відразу погодились допомогти. Ризикуючи життям вони проїхали через мінне поле до місця вибуху, надали потерпілому медичну допомогу, вивезли у безпечну зону та передали цивільним медикам. З мінного поля вони виїжджали заднім ходом, по власних слідах, що вимагало від водія автомашини неабиякого професіоналізму.

В тракториста нога та голова були посічені осколками, були множинні опіки. Якби допомога не прийшла вчасно, людина загинула б. Зараз тракторист знаходиться у одній з лікарень Маріуполя. Загрози життю потерпілого немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися