На Волині водій маршрутки возив з собою волонтерську передачу для бійців, поки не здер з них гроші
Волинь

На Волині водій маршрутки возив з собою волонтерську передачу для бійців, поки не здер з них гроші

18 серпня 2015, 19:38
1
0
Сподобалось?
0

Конфліктна ситуація виникла сьогодні на автостанції у Ковелі. Луцькі волонтери відправили передачу для Ковельського центру допомоги 51 ОМБР маршруткою «Луцьк-Камінь-Каширський». Коробка з цигарками та продуктами харчування в подальшому мала бути відправлена бійцям АТО, що знаходяться в Щасті Луганської області.

На прохання віддати передачу без грошей (волонтер не мав при собі коштів), водій відмовився і заявив: «Ви волонтери, ви молоді, а я заробляю гроші». Волонтер передзвонив до колег, щоб принесли гроші. Не дочекавшись цього, водій вирушив на Камінь-Каширський разом із передачею.

Забрати передачу вдалося лише коли ця ж маршрутка поїхала у зворотній бік. Знову ж таки на автостанції у Ковелі водій взяв з волонтерів та демобілізованих бійців АТО, які допомагали забрати передачу «свої законні» 15 гривень.

Цікаво, що авто, яким чоловік перевозить пасажирів, відповідно до останнього патріотичного центру прикрашене «вишиванкою». Волонтери Ковельського центру 51 ОМБР розмістили фото бутафорського патріота у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Іван
    Іван

    Рило скотині начистити

    19 серпня 2015, 10:42
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися