«ЛНР» передасть під суд «ДНР» двох волинських військових
Волинь

«ЛНР» передасть під суд «ДНР» двох волинських військових

20 серпня 2015, 21:27
0
0
Сподобалось?
0

Бойовики «ЛНР» збираються передати в «ДНР» двох полонених військовослужбовців  колишньої 51-ої окремої механізованої бригади Сергія Фураєва та Артема Комісарчука. Обоє перебувають у ворожому полоні ще з минулого року. Обоє були включені до списку на обмін за форматом 13 на 13, який мав відбутися наприкінці минулого тижня. Однак бойовики уже кілька разів зривали перемовини.

Про те, що двох волинських військових хочуть передати під суд у «ДНР» в коментарі сепаратистському сайту «ЛуганскІнформЦентр» розповів «керівника слідчого управління Генпрокуратури «ЛНР» Леонід Ткаченко.

«Генеральна прокуратура «ДНР» 18 серпня звернулася до нас з проханням про екстрадицію двох полонених ЗСУ, які утримуються в «ЛНР». Це командир 2-го гаубичного самохідного артдивізіону 51-ї бригади майор Фураєв Сергій Володимирович, 1975 р.н., і його підлеглий, командир гармати 2-го взводу 6-ої гаубичної самохідної батареї 2-го гаубичного самохідного артдивізіону 51-ї бригади старший матрос Комісарчук Артем Володимирович, 1988 р.н.», - повідав терорист-прокурор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися