На День прапора над Луцьком підняли бойовий стяг
Волинь

На День прапора над Луцьком підняли бойовий стяг

23 серпня 2015, 22:10
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у День прапора у Луцьку на Київському майдані перед будинком Волинської обласної державної адміністрації підняли прапор, під яким понад рік українські воїни захищали територіальну цілісність України. У липні 2014 року полотнище Державного Прапора із собою взяли офіцери обласного військового комісаріату, які виїхали у зону проведення Антитерористичної операції для заміщення вакантних посад у 51-й бригаді. Саме цей стяг височів на бойових позиціях і техніці бійців бригади. Таку ж саму функцію символ держави виконував у розташуванні першого батальйону територіальної оборони восени 2014-го. Після повернення прапора до обласного комісаріату, на ньому перед від’їздом стали розписуватися всі військовослужбовці, які були призвані захищати країну на Сході, повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик привітав лучан та гостей міста із святом та підкреслив, що український народ тисячоліттями боровся за свободу своєї землі, при цьому, залишаючись мирним.

Всіх тих, хто віддав життя за свободу і незалежність нашої України, вірив та боровся за соборність та недоторканість її земель вшанували хвилиною мовчання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися