У Волі-Любитівській господар прокинувся, коли злодії «чистили» його будинок
Волинь

У Волі-Любитівській господар прокинувся, коли злодії «чистили» його будинок

28 серпня 2015, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

До Ковельського міськвідділу міліції надійшла заява від жителя села Воля-Любитівська. Чоловік повідомив, що невідомі намагалися проникнути в його будинок, інформує прес-служба обласної міліції.

Як з’ясувалось, після опівночі троє зловмисників проникли на приватне обійстя, розбили вікно і хотіли проникнути у будинок. Однак довести до логічного завершення свої злочинні наміри їм завадив власник, який прокинувся від шуму. Грабіжники сіли в автомобіль, який чекав неподалік, і почали втікати.
На місце події відразу направилася слідчо-оперативна група міськвідділу. Тож невдовзі зловмисників затримали біля однієї з автозаправок при в’їзді в Ковель. Під час огляду машини було вилучено і знаряддя скоєння злочину.
Горе-злодіями виявилися троє ковельчан: 1979, 1981 та 1985 років народження, двоє з яких уже мали судимість.
Відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Двоє підозрюваних затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися