У Луцьку відбулася посвята у ліцеїсти
Волинь

У Луцьку відбулася посвята у ліцеїсти

14 жовтня 2015, 22:28
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відбулася посвята у ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Ця подія символічно приурочена до свята Покрови, яка вважається покровителькою українського козацтва, також 14 жовтня є днем заснування УПА.

Вихованці Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою мають стати гідними нащадками своїх славних предків. Урочиста посвята у ліцеїсти відбулася на Театральному майдані Луцька. До юнаків і дівчат, які вирішили пов’язати свою долю із захистом України, зверталися Луцький міський голова Микола Романюк, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер. Також привітав і напутнє слово виголосив випускник ліцею Сергій Мерчук, який є активним учасником Революції Гідності та учасником бойових дій у складі полку «Азов».

Після офіціозу відбулася безпосередньо церемонія посвяти з наступним врученням посвідчень та благословенням від митрополита Волинського і Луцького УПЦ КП Михаїла. Далі колони ліцеїстів та ліцеїстом маршем вирушили до Меморіального комплексу «Вічна слава», щоб віддати шану Геяром «Небесної сотні».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • МАМА ВИПУСКНИКА 2015
    МАМА ВИПУСКНИКА 2015

    ВОЛИНСЬКИЙ ЛІЦЕЮ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО - ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ,ЩИРО ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ВИХОВАННЯ МОГО СИНА . ХАЙ У ТВОЇХ СТІНАХ БУДУТЬ ЛИШЕ ПОРЯДНІ, ЧЕСНІ, ПРАЦЬОВИТІ, ДИСЦИПЛІНОВАНІ ТА СМІЛИВІ ВИХОВАНЦІ. НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ПАВЛЕ ЗІНОВІЙОВИЧУ, ТА УСІЙ ВАШІЙ КОМАНДІ ЗА ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ТА МУДРЕ НАСТАВНИЦТВО! МИРУ, ДОБРА ТА ТІЛЬКИ НАВЧАЛЬНИХ ЗБОРІВ!!!! З ПОВАГОЮ МАМА ВЛАДА ТОЛОСЮКА, ВИПУСКНИКА 2015р.

    14 жовтня 2015, 23:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися