Екс-командир волинського ДУКу зі зброєю виганяв туристів від угідь Колісника
Волинь

Екс-командир волинського ДУКу зі зброєю виганяв туристів від угідь Колісника

15 жовтня 2015, 21:46
3
2
Сподобалось?
2

Конфлікт між групою туристів та колишнім керівником ДУК Волині Віталієм Ковальчуком стався 10 жовтня у лісі у Ківерцівському районі. Колишній командир «правих» з усіх сил намагався захистити спокій екс-очільника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника.

Про це розповів у «Фейсбук» Петро Тєстов, який з групою однодумців минулих вихідних пішли у похід волинськими лісами.

«В урочищі Майдан, біля нас зупинився чорний джип «Toyota», в якому знаходився колишній керівник Волинського ОУЛМГ, чинний депутат обласної ради, скандально відомий Богдан Колісник. Він розпитав нас про те куди ми йдемо і що тут робимо. Після цього джип з паном Колісником заїхав на територію вольєру приватного мисливського господарства «Майдан Мисливський». Яке «дивним чином» отримало мисливські угіддя після «добровільної відмови» з боку державного мисливського господарства «Звірівське» у той час, коли пан Колісник був начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства!. Але це ще не все! Через якийсь час до нашої групи, яка стояла з наметами в урочищі Болярка, під'їхав на машині колишній очільник Волинського батальйону ДУК, учасник АТО Віталій Ковальчук разом зі своїм колегою, теж учасником АТО. Аби підкреслити свій статус він мав з собою незачохлену «Сайгу», – розповів Тєстов. 
Далі, за словами чоловіка, Ковальчук вимагав у туристів дозвіл на… фотографування, підозрював їх у сепаратизмі, а пізніше зателефонував у ківерцівський райвідділ міліції.

«За всю мою багаторічну туристичну практику, сотні ночівель в наметі в самих різних регіонах України такий випадок вперше – аби озброєні люди чіплялись до туристів! До честі Ківерцівської міліції вони цю маячну проігнорували. Після цього пан Віталій Ковальчук, потріпавши, нам нерви поїхав. Хочу відмітити, що пана Ковальчука вже давно підозрювали у роботі на пана Колісника, але він всі ці закиди спростовував. Мораль дуже проста – участь в АТО, належність до ДУК не є індульгенцією. І це ганьба, коли колишні АТОшники працюють фактично «шістками» на представників старої влади», – додав Тєстов і додав резонне запитання – на якій підставі Віталій Ковальчук їздить з незачохленим карабіном в межах об'єкту природно-заповідного фонду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • гнідавець
    гнідавець

    ХА-ХА-ХА!!!!Чому навіть не смішно*?

    15 жовтня 2015, 23:21
    Відповісти
  • Патриот
    Патриот

    Так він в АТО не був-тільки рахувався!!!! Бухав у Луцьку та гроши з Колісника і Микитюка доїв!!!!!! Тварь!!!! А хлопці там гинули!!!!!!

    16 жовтня 2015, 20:09
    Відповісти
  • Ярош
    Ярош

    то *обаний клоун на службі в під*расів

    17 жовтня 2015, 19:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися