Лучани вже починають подавати заяви на реєстрацію шлюбу через Інтернет
Волинь

Лучани вже починають подавати заяви на реєстрацію шлюбу через Інтернет

28 жовтня 2015, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

Уже дві луцькі пари наречених подали заяви про реєстрацію шлюбу через мережу Інтернет. Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Волинській області. 

Цю послугу можна отримати, використавши веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», який знаходиться на сайті Міністерства юстиції України, розділ «Онлайн-сервіси» (http://dracs.minjust.gov.ua). 
Фізособи за допомогою онлайн-сервісів тепер можуть подавати до Луцького відділу державної реєстрації актів цивільного стану наступні заяви: про державну реєстрацію шлюбу; про державну реєстрацію розірвання шлюбу; про державну реєстрацію зміни імені; про внесення змін до актового запису цивільного стану, їх поновлення та анулювання; про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян,або звернення щодо їх формування.
Вищенаведені заяви повинні містити електронний цифровий підпис фізичної особи або бути підписаним під час її особистого звернення до відділу державної реєстрації актів цивільного стану не пізніше трьох робочих днів після отримання повідомлення про результати розгляду заяви.
Одночасно, даним програмним забезпеченням передбачена можливість здійснювати сплату державного мита за послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, плату за послугу щодо видачі витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, а також оплату платних послуг, які надаються відділом державної реєстрації актів цивільного стану.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися