Луцькі макарони завоювали золоту медаль на міжнародній продуктовій виставці
Волинь

Луцькі макарони завоювали золоту медаль на міжнародній продуктовій виставці

8 листопада 2015, 13:26
0
4
Сподобалось?
4

Волинський виробник ТОВ «ПК «Заграва» вперше взяв участь у престижній виставці «WORLD FOOD Ukraine 2015», яка проходила у Києві за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України. Перша спроба виявилася успішною. Відбулася презентація оновленої торгової марки «Makarella». Зокрема було проведено дегустацію макаронних виробів, а також зустрічі з представниками найбільших торгових мереж, дистриб'юторами, представниками іноземних компаній.

ТМ «Makarella» отримала диплом та золоту медаль 18-го щорічного Міжнародного дегустаційного конкурсу «WORLDFOOD Ukraine 2015». Дегустаційна комісія відзначила високу якість, багатий смак та ідеальний вигляд макаронів після варіння – вони не розварюються та не злипаються. Також позитивної оцінки удостоїлася нова 1-кілограмова упаковка ТМ «Makarella» – вона зручна, має європейський вигляд, інформативна (містить інструкцію приготування, рецепти соусів до макаронів).

«Нова «Makarella» в найближчий час займе достойне місце на полицях національних мереж і споживачі зможуть купувати та смакувати високоякісні макаронні вироби», - говорить директор ТОВ «ПК «Заграва» Наталія Ничай.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися