Ремонтники дороги Львів-Луцьк уже наближаються до межі Волинської області
Волинь

Ремонтники дороги Львів-Луцьк уже наближаються до межі Волинської області

10 листопада 2015, 14:54
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, завдяки експерименту на митниці, цього року Львівська область отримала гроші для ремонту дороги Львів-Луцьк через Радехів. Найгірші 30 кілометрів уже зроблені. До кінця тижня робітники дійдуть до кордону Волинської області. Волиняни підхоплять естафету та проведуть ремонт до Луцька.

Про це повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. Днями він побував з робочим візитом у Львові та Львівській області і сам мав змогу переконатися, як ідуть роботи.

«Сьогодні під час робочої поїздки до Львова та Львівської області проїхав по дорозі Червоноград-Радехів та Радехів-Львів (частина коридору Львів-Луцьк). Останній раз частину Радехів-Львів ремонтували в ... 1970ті. Чотири роки тому мені особисто переїзд по цьому відрізку коштував нової літньої гуми та двох дисків. Легендарна серед автомобілістів (в лапках) дорога в Радехові перестала існувати. З'явилася європейської якості автострада. Ще потрібно завершити верхній шар, але це вже питання декількох тижнів!», - поділився враженнями міністр.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися