У Луцькій міськраді розглянуть петицію городян щодо перенесення ринку з-під стін замку Любарта
Волинь

У Луцькій міськраді розглянуть петицію городян щодо перенесення ринку з-під стін замку Любарта

18 листопада 2015, 10:15
1
-2
Сподобалось?
-2

Перша петиція під назвою «Старий ринок – це клоака у центрі міста» набрала 386 голосів і буде відправлена у відповідний департамент Луцької міської ради для розгляду. Автор петиції пропонує перенести Старий ринок із центру міста, а на його місці облаштувати площу для проведення ярмарків та фестивалів.

Наприкінці жовтня 2015 року за сприяння та підтримки Асоціації відкритих міст України, для розширення можливостей прямої участі територіальної громади у вирішенні місцевих справ, міська рада запровадила єдину систему петицій. Банер електронних петицій розміщений на сайті Луцької міської ради. Петиція на сайті знаходитиметься 14 днів, під час яких за неї можна буде проголосувати. Якщо за цей час вона набере 300 голосів, то відправиться у відповідний департамент, який її розгляне і надасть вичерпну відповідь. При необхідності така петиція може потрапити і на сесію міської ради, де депутати зможуть за неї проголосувати. Окрім того, сам автор петиції зможе представити її перед обранцями громади. Варто зауважити, що Луцьк – перше місто, яке впроваджує подібний проект.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Степанова Жанна
    Степанова Жанна

    Дякуемо.що цікавитесь думкою громади. Переважна кількість моих знайомих і я теж,категорично проти закриття ринку.Ми маемо тут своі торгові точки,де на протязі років отоварюемося з великим задоволенням.Запропонуйте всім працівникам альтернативний базар,щоб всі дружно туди перейшли.Не лишайте нас можливості приемного і доступного шопінгу.І подумайте про жителів навколишніх сіл, за галошами в Порт-Сіті вони не підуть точно.

    18 листопада 2015, 21:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися