За листопад Волинська митниця перерахувала на ремонт доріг майже 50 мільйонів гривень
Волинь

За листопад Волинська митниця перерахувала на ремонт доріг майже 50 мільйонів гривень

3 грудня 2015, 10:01
0
0
Сподобалось?
0

У листопаді 2015 року Волинська митниця ДФС перевиконала індикативні показники з наповнення держбюджету майже на 96 мільйонів гривень. Відтак, в зв’язку з експериментом у кількох областях України, на облаштування волинських доріг за підсумками листопада до обласного бюджету спрямовано 46,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, що у вересні Президент України підписав закон щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінзабезпечення реконструкції, ремонту автодоріг. Кошти на фінансування доріг загального користування державного значення мають надходити з перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів. 50% суми перевиконання спрямовується до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів на забезпечення реконструкції доріг.

Тобто, починаючи з вересня у разі перевиконання індикативних показників Волинь отримує відповідні кошти до обласних бюджетів.

Таким чином на ремонт і реконструкцію доріг в області було у вересні спрямовано 38,4 мільйона гривень, у жовтні – 15 мільйонів гривень. Загалом, за три місяці, на ремонт волинських доріг з митних зборів перераховано 100 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися