Спалив усі мости і пішов: уже третю добу на Волині шукають зниклого підлітка
Волинь

Спалив усі мости і пішов: уже третю добу на Волині шукають зниклого підлітка

7 грудня 2015, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Нововолинський відділ поліції ГУНП у Волинській області продовжує пошуки 14-річного учня школи №7 Нововолинська Юліана Буська.  Хлопець пішов з дому 4 грудня о 7:45 і після того додому більше не з’являвся. Як розповів «Віснику+К» заступник начальника Нововолинського відділу поліції з громадської безпеки В’ячеслав Мартинюк, хлопця виховує батько один батько. Матір Юліана померла. Напередодні зникнення підлітка у нього стався конфлікт із батьком. Останній дорікнув сину за погану поведінку (у школі, де навчається Юліан теж підтверджують непростий характер та емоційний стан дитини). Батько ж характеризується позитивно, чоловік є віруючою людиною. Син затаїв на нього образу і вирішив піти. Перед цим видалив свою сторінку у соцмережі, також залишив вдома телефон, спаливши таким чином зачіпки для пошуків.

Правоохоронці просять допомогти у розшуку зниклого. Прикмети хлопця: на вигляд 14-15 років, зріст 162 сантиметри, темно-русяве волосся, худорлявої тілобудови. Був одягнений в яскраво-червону куртку, світло-коричневу шапку, білий гольф, темно-синю шкільну форму. При собі мав темно-синій рюкзак. Особливі прикмети: вікові прищі на обличчі.

У разі наявності будь-якої інформації відносно місцезнаходження Буська Юліана Сергійовича просять негайно повідомляти за номерами: (0332) 74-24-79, 066 9624863, 098 3126838 або «102».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися