Волинь може виділити кошти на роботу місії «Чорний тюльпан»
Волинь

Волинь може виділити кошти на роботу місії «Чорний тюльпан»

8 грудня 2015, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

У грудні з бюджету Волинської області на роботу активістів організації «Союз – Народна пам'ять», які здійснюють місію «Чорний тюльпан» на Донбасі, можуть виділити 50 тисяч гривень. З відповідним запитом до керівництва області звернувся відомий волинський волонтер та депутат обласної ради Костянтин Зінкевич. Зокрема він відзначив, що в обласному бюджеті передбачені кошти на потреби громадських організацій, котрі займаються підтримкою і реабілітацією воїнів АТО та їхніх сімей. Наразі невикористаними лишаються 210 тисяч гривень, у той час як місія «Чорний тюльпан» відчуває значні труднощі у матеріальному забезпеченні своєї роботи. Зокрема бракує коштів на пальне, запчастини для автомобілів.

Як відомо, учасники місії «Чорний тюльпан» займаються пошуком тіл загиблих у зоні бойових дій на Донбасі, також доставляють тіла воїнів з моргів на сході України до місць поховання.

Також Костянтин Зінкевич запропонував в обласному бюджеті на обласний рік закласти 500 тисяч гривень на підтримку «Чорного тюльпану».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися