Екс-головний радикал Волині покинув партію Ляшка бо не взяли у нардепи
Волинь

Екс-головний радикал Волині покинув партію Ляшка бо не взяли у нардепи

14 грудня 2015, 11:17
1
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня про вихід із Радикальної партії Олега Ляшка заявив лідер регіонального осередку Володимир Кучер. Таке рішення викликало здивування, адже Кучер вперше став депутатом обласної ради разом зі своєю політсилою.

Свій крок тепер уже екс-керівник РПЛ на Волині обґрунтував дуже просто, мовляв не бачить для себе перспектив у партії, адже розраховував стати нардепом але цього не сталося. Про це він розповів у коментарі виданню «Конкурент».

«В Радикальній партії Олега Ляшка вже чотири з половиною роки, з часу її заснування. Це моя четверта партія, де я офіційно був головою. Причин виходу з партії є дуже багато. Основна з них, на яку спираються всі інші, – це відсутність перспектив розвитку для себе. Основна мета, яку я переслідував, будучи головою Волинської обласної партійної організації партії Олега Ляшка, – це політична самореалізація. Я хотів стати депутатом Верховної Ради. На жаль, ця мета в даній партії виявилася нездійсненною. Зараз я є безпартійним депутатом обласної ради та головою фракції Радикальної партії в Волинській обласній раді. А чи зміниться моя партійна приналежність життя покаже», – розповів Володимир Кучер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Волинянин
    Волинянин

    Еге ж, великий Сковорода писав , що кожному рот дере ложка суха...А вождь світового пролетаріату щось там казав і про політичну проституцію... А тут одно і друге...

    16 грудня 2015, 10:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися