«Динамо» повернуло «Волиньбаскет-WOG» на останню сходинку
Волинь

«Динамо» повернуло «Волиньбаскет-WOG» на останню сходинку

14 грудня 2015, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

На жаль, луцьким баскетболістам не перетворити у реальність оптимізм, який виник у волинських прихильників баскетболу у зв’язку з двома попередніми поспіль перемогами. Продовжити переможну серію у чемпіонаті підопічні Дмитра Чайковського не змогли у матчі зі столичним «Динамо». «Волиньбаскет-WOG» не допомогли й рідні стіни. Матч проти динамівців вийшов дещо нуднуватим, адже на двох за гру команди заледве накидали трохи більше ста очок. Результативність лучан була взагалі плачевною.

Перші три чверті гості повністю домінували на майданчику (11:20, 10:18, 9:20). Лише в останній десятихвилинці гра була рівною. Кожен із суперників набрав всього по 10 очок. У підсумку «Волиньбаскет-WOG» поступився «Динамо» з рахунком 40:68 і знову опустився на останню сходинку у турнірній таблиці. За відсотковим показником набраних очок лучани мають однаковий результат зі столичним «Інфізом», проте співвідношення закинутих і пропущених м’ячів у «лицарів» просто плачевне – «мінус» 181.

У грудні команда Дмитра Чайковського матиме ще не одну можливість реабілітуватися перед рідною публікою. 17 грудня «Волиньбаскет-WOG» прийматиме вдома БК «БІПА-Одеса», 19 – лідера змагань «Хімік», а 24, і теж вдома, зіграє з БК «Запоріжжя».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися