Лізингова компанія надурила волинських селян на понад мільйон гривень
Волинь

Лізингова компанія надурила волинських селян на понад мільйон гривень

16 грудня 2015, 12:13
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Управління захисту економіки у Волинській області викрили представників лізингової фірми, які ошукали жителів Волинської та Львівської областей. Селяни укладали договори фінансового лізингу для отримання сільськогосподарської техніки. Вони перерахували кошти на рахунки компаній за техніку, однак її так і не отримали. Як тільки клієнти вносили авансові платежі, лізингова компанія вносила зміни у договори щодо вартості техніки, значно піднімаючи ціну порівняно з початковою. Збитки завдані потерпілим становлять понад мільйон гривень, інформують у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

У результаті проведення санкціонованого обшуку працівники поліції Управління захисту економіки у Волинській області виявили та вилучили договори лізингу між товариством та жителями Волинської області, установчі документи, квитанції про оплату першого внеску по договорах лізингу, акти прийому-передачі техніки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися