Китайці готові інвестувати у волинські вугільні шахти
Волинь

Китайці готові інвестувати у волинські вугільні шахти

17 грудня 2015, 09:01
1
0
Сподобалось?
0

Вчора голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик провів зустріч з Гуанем Цинбаєм – представником китайської компанії «SANYI», яка готова інвестувати в економіку України 3,5 мільярда доларів. Китайці уже мають досвід співпраці з гірничими підприємствами на сході України. Цікавить інвесторів і волинський вугільний басейн. Тож на зустрічі були також присутні керівники нововолинських копалень та ДП «Волиньвугілля». Вже сьогодні зацікавлені сторони у розвитку вуглевидобувної галузі на Волині проведуть з гостем з Китаю більш предметні переговори. Зокрема Гуань Цинбай повинен ознайомитися з технічними характеристиками волинських копалень, визначити їхню інвестиційну привабливість, щоб потім спільно узгодити форми співпраці. Вони можуть бути різними: від простого кредитування, до фінансування технічного переоснащення шахт чи дольової участі. Єдиною умовою інвестора є участь у проекті держави шляхом надання фінансових гарантій.

Компанія «SANYI» спеціалізується на виробництві важких механізмів для гірничих підприємств. Давно працює на російському ринку, віднедавна в Україні співпрацює з підприємствами корпорації ДТЕК.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Запорожець
    Запорожець

    В Запоріжжя вже "інвестував" російський бізнес - продали росіянам алюмінієвий комбінат. Був комбінат, після зупинки глиноземного виробництва став заводом, а зараз - руїни... Така ж доля і інших металургійних підприємств. Колись промислове Запоріжжя зараз перетворюється в місто пенсіонерів та безробітних - от такі іноземні "інвестиції"...

    17 грудня 2015, 09:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися