Зібрані українцями кришечки поставили на ноги мешканця Хмельниччини
Волинь

Зібрані українцями кришечки поставили на ноги мешканця Хмельниччини

18 грудня 2015, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня представники благодійного фонду «Овес», який займається збором пластикових кришечок для виготовлення протезів, та лікар-волонтер з Луцька побували у Польщі разом зі своїм підопічним Сергієм Тимощуком з Хмельниччини. У боях на Донбасі чоловік втратив ліву ногу.

У Польщі на гостей з України чекав майстер протезування Лешек Клошевський. Він – справжній патріот України. В гостьовому будиночку де проживають пацієнти, налаштовані українські ТБ-канали. Прийом та виготовлення протезів для українських воїнів АТО відбувається на вихідних. Це для того, щоб було зручніше волонтерам, котрі мають вільний час поза роботою.
Про це розповідається на сторінці фонду «ОВЕС» у «Фейсбук».

«Майстер має більше 30 років досвіду протезування, закоханий у нові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вони весь час знаходяться у безпосередньому контакті та під наглядом майстра.
Додому, в Україну, Сергій Тимощук повертався вже на новому протезі.
Матеріальна допомога за рахунок збору пластикових кришечок склала трохи більше половини повної вартості протезу», – розповіли у фонді.

До речі, волиняни є одними з найбільших збирачів пластикових кришечок на протези українським військовим.  Луцькі волонтери уже кілька разів передавали зібраний матеріал благодійному фонду «ОВЕС». У середині грудня відправили чергову партію – 650 кілограмів кришечок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися