Волинські козаки — найсильніші воїни cвіту!
Волинь

Волинські козаки — найсильніші воїни cвіту!

21 грудня 2015, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно Харків учасників ІІІ Чемпіонату світу з козацького двобою та ММА з 11 країн Світу: Азербайджану, Туреччини, Конго, Узбекистану, Білорусі, Марокко, Нігерії, Росії, Молдови, Румунії і Таджикистану. Не обійшлося на цьому спортивному святі і без волинян – членів збірної команди України – які зуміли передати красу рідного краю і любов до України, адже всі, як один, були одягнені у вишиті сорочки і шаровари! Команда Волинської області була скомплектована бійцями Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд», які вкотре підтвердили високий рівень майстерності, здобувши 7 золотих нагород і 3 бронзи, таким чином принесли збірній Україні командне золото Чемпіонату!

Результатами напружених двобоїв за правилами рукопашного бою та ММА стали блискучі перемоги наших хлопців: Олега Шрамка (дворазовий чемпіон Світу та володар Кубку Світу з козацького двобою), Дениса Борзенка (переможець всеукраїнських та міжнародних турнірів з рукопашного бою), Назара Ковальчука  (віце-чемпіон України з фрі-файту та бойового самбо), Максима Петрощука (володар Кубку світу з ММА, призер чемпіонату Європи з бойового самбо), Владислаав Толосюка (дворазовий чемпіон світу з козацького двобою, переможець міждержавного турніру з рукопашного бою), Віктора Козлюка (багаторазовий чемпіон України з рукопашного бою), Олексія Альберди (призер Чемпіонату Європи з бойового самбо, чемпіон України з рукопашного бою)! «Бронзу» вибороли Дмитро Бахмачук (переможець всеукраїнських турнірів з рукопашного бою), Максим Горчинський (віце-чемпіон Світу з козацького двобою) та Юрій Піддубний (чемпіон Європи з універсального бою).

Уже наступного дня (!) волиняни продовжили тріумфальну ходу, успішно виступивши на Всеукраїнському турнірі з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця у Шепетівці, що на Хмельниччині. «Бронзу» здобув Олександр Матюшик, «срібло» – за Денисом Борзенком, Назаром Ковальчуком і Максимом Горчинським, а «золотом» порадував Олег Шрамко!

Спортсмени і тренери клубу «Прайд» висловлюють щиру подяку благодійному Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та особисто Олександру Товстенюку і Ігорю Палиці за матеріальну допомогу для забезпечення поїздки збірної команди Волинської області на Чемпіонат світу. Також підтримку у підготовці команди до змагань надало ПрАТ «Едельвіка». Відомий волинський виробник  забезпечив збірну Волині чудовим національним вбранням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися