Ігоря Палицю охороняє Віктор Федорович Янукович — черговий скандал з приватною охороною у Волиньраді
Волинь

Ігоря Палицю охороняє Віктор Федорович Янукович — черговий скандал з приватною охороною у Волиньраді

22 грудня 2015, 17:14
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у приміщенні Волинської обласної ради стався черговий скандал за участі охорони новообраного голови обласної ради Ігоря Палиці. Бодігарди, які не мали на одязі ніяких ідентифікаційних знаків, близько 12:00 не пропустили на засідання бюджетної комісії голову фракції «БПП «Солідарність» у Волиньраді Володимира Бондаря (він також є членом бюджетної комісії). У ході суперечки один з чоловіків з антеною у вусі та у цивільному на прохання Володимира Нальковича представитися назвався Віктором Федоровичем Януковичем.

https://www.youtube.com/watch?v=RyX34v6AXkk

Приїхала на виклик депутата обласної ради і патрульна поліція, яка зафіксувала факт. Суперечка тривала близько 20 хвилин. Невідомі пішли лиш після того як у неї втрутився Заступник директора управління будинком облради Віктор Талашко. Попри те, що невідомі чоловіки вперто називали себе охороною, він підкреслив, що ні в обласній раді ні в обласній адміністрації вони не працюють.

За словами Володимира Бондаря, проблеми з потраплянням у будівлю обласної ради мали також і інші депутати – Сергій Слабенко та Святослав Кравчук.

- Таким чином обмежено доступ до 8-поверхової будівлі, де розташовані робочі органи, які займаються вирішенням питань громадян. Але я задаю риторичне питання, якщо сьогодні голова фракції у Волинській обласні раді не може потрапити у приміщення обласної ради, то як це зможе зробити проста бабця, - обурився Володимир Бондар.

До речі, саме під час його керівництва у Волинській ОДА у приміщенні були зняті зайві турнікети, щоб підкреслити відкритість влади для громадян, а пост міліції до останнього часу носив суто формальний характер. Нині ж, на думку Володимира Нальковича, відбувається наступ на громадянські права. Він уже звернувся до прокурора області з тим, аби вище згаданим подіям в обласній раді була надана правова оцінка.

https://www.youtube.com/watch?v=E_2W1gEIo9M


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мешканець
    Мешканець

    Такого д... як Бондарь не те що не впускати в Обласну Раду, треба гнати як сидорову козу....

    23 грудня 2015, 00:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися