На Волині майстер-самоучка заповнив водою три кілометри газопроводу
Волинь

На Волині майстер-самоучка заповнив водою три кілометри газопроводу

6 січня 2016, 11:57
0
0
Сподобалось?
0

Учора в обідню пору до аварійно-диспетчерської служби «104» Нововолинська надійшло повідомлення від мешканців вулиці Тихої про відсутність газопостачання. На місці бригада АДС з’ясували, чоловік вирішив самотужки замінити газову колонку та, переплутавши патрубки місцями, запустив воду у систему газопостачання.

Про це інформує прес-служба «Волиньгазу».

«Для ліквідації аварійної ситуації та відновлення газопостачання, в тому числі й теплопостачання будинків, необхідно було провести комплекс робіт. Передусім: встановити місцезнаходження житла, де відбулося самовільне встановлення газового приладу, окрім того, видалити воду з системи газопостачання, яка залила три кілометри газопроводу, провести очистку газових мереж та обладнання всіх споживачів житлового масиву від наслідків попадання води, випробувати систему газопостачання на герметичність, а також провести пуск газу в оселю кожного споживача, потерпілого від несанкціонованих дій горе-майстра», – розповідає  перший заступник голови правління-головний інженер  ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Відновлювальні роботи тривали протягом усього дня та ночі. Ремонтники робили усе, щоб не залишити людей без газу на Святвечір. Уже сьогодні на четвертої ранку газопостачання у більшості помешкань вдалось відновити. Загалом без газу завдяки старанням «майстра» було 55 будинків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися