Морські піхотинці дякують волинським волонтерам
Волинь

Морські піхотинці дякують волинським волонтерам

9 січня 2016, 14:36
0
2
Сподобалось?
2

Напередодні Новорічно-Різдвяних волинянин Петро Олексюк, молодший лейтенант 36-ї окремої бригади морської піхоти родом з Комарового, що на Ратнівщині, передав привіт на малу батьківщину, а заодно і подяку волинським волонтерам із зони АТО.

Щойно закінчивши вищий навчальний заклад у столиці Петро Олексюк майже відразу, у липні минулого року, був мобілізований до війська, а в зоні антитерористичної операції юнак з вересня. До речі, він другий син у батьків Віталія та Валентини Олексюків, який без вагань пішов на захист своєї держави.

Петро передав вітання волонтерам області не лише від себе особисто, а від усіх своїх побратимів – батальйону морської піхоти, 36-ї окремої бригади. Адже з перших днів перебування в зоні АТО наші солдати відчувають посильну підтримку. Допомога волонтерів дуже відчутна.

Тож вдячність від захисників України волонтерці з Луцька Олександрі Фальчук, яка координує роботу волонтерської групи, Віталію Лісецькому  (село Зубильне Локачинського району), який постійно доставляє  волонтерський вантаж солдатам, Олександру Положевцю (Любомль) – частому гостю військовослужбовців, Світлані Володимирівні Лісецькій та Людмилі Іванівні Єдинак (село Зубильне Локачинського району) та їх небайдужим односельчанам за продукти харчування, Віктору Козлу (село Вишнів Любомльського району), який майже постійно заправляє пальним транспорт цих волонтерів, що курсує в зону АТО, Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану за передані індивідуальні аптечки, керівництву СТОВ «Ратнівський аграрій», який виділив волонтерам тонну пшениці для виготовлення макаронних виробів солдатам, підприємцю з Ратного Віктору Савчуку, колективам загальноосвітніх шкіл № 22, №23 Луцька, колективу НВК села Комарове (Ратнівський район), а також колективу Ратнівської центральної районної лікарні за медикаменти для медичного пункту батальйону, усім-усім, хто причетний до волонтерської справи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися