Поліція Волині закликає водіїв уникати поїздок атотранспортом через штормове попередження
Волинь

Поліція Волині закликає водіїв уникати поїздок атотранспортом через штормове попередження

15 січня 2016, 18:43
0
0
Сподобалось?
0

Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Волинській області закликає водіїв бути особливо обережними за кермом та, при можливості, обмежити використання автотранспорту.

Волинська поліція звертає увагу учасників дорожнього руху на погіршення погодних умов. Так, за даними українського гідрометеорологічного центру, уже цієї ночі та завтра зранку у північних областях України буде сильний сніг, хуртовини. Протягом 17-19 січня, починаючи з західних та північних областей відбуватиметься поступове зниження температури вночі та вдень до 7-16° морозу.

«По можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтеся порад правоохоронців. Якщо під час руху ви побачили, що хтось через негоду потрапив у скрутне становище, викличте на допомогу інспекторів поліції або аварійні служби», - йдеться у застереженні ГУПН у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися