На Волині затримали за хабар заступника голови РДА
Волинь

На Волині затримали за хабар заступника голови РДА

20 січня 2016, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області спільно з працівниками управління СБУ та слідчого управління ГУ національної поліції у Волинській області викрили злочинну діяльність заступника голови однієї з районних державних адміністрацій області. Посадовець вимагав «подяку» від суб'єкта підприємницької діяльності за сприяння у визнанні його переможцем у тендерних закупівлях. За свою допомогу чиновник просив передати йому матеріальні цінності на суму 40 тисяч гривень.

Чиновника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

Нині вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Посадовцю за вчинення тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати відповідні посади та займатися діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацію. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися