Волинь

У села Камінь-Каширського району не доїжджає автобус

22 січня 2016, 10:09
1
0
Сподобалось?
0
Жителі чотирьох сіл Камінь-Каширського району – Личин, Качина, Ставища та Олександрії – залишилися практично відрізаними від світу. Як написали вони у листі за 321 підписом, власник рейсу Ковель – Личини Рибчук відмовляється обслуговувати ці населені пункти, мотивуючи тим, що пальне дороге, а пасажирів мало. 
«Спочатку автобус довозив пасажирів тільки у п’ятницю, суботу й неділю, здійснюючи ранковий, обідній та вечірній рейси. На сьогодні жителі сіл і в ці дні не мають змоги доїхати до Ковеля, бо маршрутка Ковель – Личини їде тоді, коли це захочеться перевізнику. Пасажири дуже часто не можуть дочекатись автобуса і повертаються додому. А серед них студенти, старші люди, мами з дітками», – пишуть сільчани. 
Такий лист-скаргу вони направили і в департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації. Люди просять чиновників розібратися і змусити власника маршруту виконувати умови тендера. «Якщо цей маршрут  «дуже збитковий», то хай перевізник відмовиться. Знайдуться інші, більш сумлінні», – справедливо зауважують. 
До речі, коли під час відряджень у села ми запитуємо людей про проблеми, то у числі перших вони називають нерегулярні автобусні перевезення. І це в багатьох районах Волині. Невже керівництво профільного департаменту не має важелів впливу на недобросовісних перевізників? Раніше ці проблеми якось вирішувалися. Ми триматимемо питання на контролі й напишемо про це у наступних публікаціях. 
Наталка СЛЮСАР,
Волинська область
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • vitalikporemchuk@gma
    vitalikporemchuk@gma

    Зохан каже неможе доїхати на кубу!!! де маршутка???

    30 липня 2022, 02:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися