У луцьку активісти зірвали «переатестацію» на посади у сервісному центрі ДАІ
Волинь

У луцьку активісти зірвали «переатестацію» на посади у сервісному центрі ДАІ

8 лютого 2016, 12:39
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку без участі громадськості намагалися провести екзамени для працівників регіонального сервісного центру – органу, що має замінити колишні міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи ДАІ. Непублічну процедуру зірвали активісти цивільного корпусу «Азов», громадського формування «Буг», «Автомайдану Волині», «Автомайдану України», «Самооборони Волині», «Народного контролю» та інших організацій, які провели акцію під приміщенням колишнього Луцького МРЕВ.

Про це повідомляє «Волинське Агентство Розслідувань».

Раніше активістам вдалося дізнатися, що конкурс має відбутися «по-тихому». Для його проведення запросили «зручних» для керівництва центру кандидатів. Інформація про проведення екзаменів була розміщена 1 січня лише у газеті «Сім’я і дім».

Як ідеться в наказі від 31 грудня 2015 за підписом виконувача обов’язків начальника центру Юрія Віскунова, до комісії увійшли його заступник Олександр Паламарчук (голова), Інга Коваль (юридичний сектор), Тетяна Вакуліч (сектор фінансового забезпечення), Сергій Подлевський (довідково-інформаційне забезпечення), Іван Мельник та Наталія Ковальчук (ВРЕР та взаємодія із суб’єктами господарювання). Однак жодного представника громадськості там не було.

За вимогою активістів Олександр Паламарчук написав заяву про самовідвід та пообіцяв, що в комісію включать представників громадських організацій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися