Керівника луцької «Батьківщини» виключили з партії за антисемітизм
Волинь

Керівника луцької «Батьківщини» виключили з партії за антисемітизм

10 лютого 2016, 17:34
2
0
Сподобалось?
0

Очільник Луцької міської організації партії «Батьківщина» Сергій Григоренко виключений з лав партії за дії (висловлювання), що завдають шкоди авторитету партії. Відповідне рішення ухвалила Президія Політичної ради «Батьківщина». Про це повідомляється на партійному сайті.

«Згідно з рішенням і пунктами 3.10, 3.11 Статуту партії, Григоренко Сергій Анатолійович після виключення з партії автоматично припиняє членство в усіх статутних органах партії, до складу яких його було обрано, та звільняється з усіх займаних посад, на які він обирався (призначався) рішенням статутних органів.

«Партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» вкотре заявляє про неприпустимість будь-яких проявів розпалювання міжнаціональної ворожнечі та антисемітизму в Україні», – йдеться в рішенні Президії Політради партії», – йдеться в офіційній заяві «Батьківщини».

Увесь сир-бор розгорівся після того, як Сергій Григоренко, висловлюючись з приводу нічного продажу алкоголю, назвав роботу «нічних наливайок» «новітніми жидами», які споюють українців. Представник «Укропу» в міськраді Ігор Поліщук відреагував на ці слова заявою в СБУ про антисемітські висловлювання чиновника здійснені під час роботи органу місцевого самоврядування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • жан
    жан

    І який це антисимітизм?Зовсім подуріли?Колись жиди мали корчми і споювали українців.Тому Григоренко так і сказав.Але він сказав ПРАВДУ!!!!!!!!!

    10 лютого 2016, 19:58
    Відповісти
  • Зента
    Зента

    А хіба Україною керують українці?Люди,розкрийте очі.Тому і війна в нас йде.Тому і гинуть патріоти.Та вони забули,що в Бога є інший план.І в них Нічого не вийде!!!Україна була є і буде.А вся ця піна неукраїнська,щезне,як роса на сонці!!!

    10 лютого 2016, 20:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися