«Волиньбаскет-WOG» зазнав трьох поразок поспіль, але не все втрачено
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» зазнав трьох поразок поспіль, але не все втрачено

15 лютого 2016, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

«Волиньбаскет-WOG» після трьох невдалих матчів опустився на останню сходинку у турнірній таблиці регулярного чемпіонату України з баскетболу. Найприкрішою стала поразка від головного конкурента у боротьбі за 8 місце, яке гарантує вихід у плей-офф, – столичного «ІНФІЗа». На момент очної зустрічі саме кияни впевнено засіли на останній сходинці у таблиці, не знаючи перемог з листопада. В цілому матч проходив досить непогано для підопічних Дмитра Чайковського, і все було б добре, якби не остання четверта чверть. Її «лицарі» провалили і з тріском програли - 97:85 (25:22, 18:27, 24:21, 30:15).

У наступному турі «Волиньбаскет-WOG» вирушив у гості до БК «Запоріжжя». «Козаки» хоча й займають нині якраз на хорошому ходу. Проте розібратися з «лицарями» було не так вже й просто. Першу чверть за собою залишили підопічні Чайклвського, а на велику перерву команди пішли за рівного рахунку. А от на кінцівку поєдинку і сил, і нервів таки побільше виявилося у господарів паркету - 77:69 (17:22, 20:16, 25:19, 15:12).

А от у матчі з «Кривбасом», який став шостим у виїзному вояжі лучан, говорити про якусь інтригу не доводиться. Друга команда суперліги здобула досить легку перемогу над лицарями. До перерви лучани закинули всього 21 очко! З такою результативністю розраховувати на щось було складно. У підсумку «Кривбасбаскет» святкував перемогу з солідним відривом – 91:60 (20:10, 17:11, 28:20, 26:19).

Наразі ситуація для «Волиньбаскет-WOG» ще не безнадійна. Попереду заключний відрізок регулярного чемпіонату. У «лицарі» ще матимуть очну зустріч все з тим же «ІНФІЗом», яка очевидно й стане вирішальною у боротьбі за останню путівку у плей-офф. Приємно, що це надважливе протистояння відбудеться у Луцьку, і «Волиньбаскет-WOG» матиме солідну підтримку.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися