Кривавий Валентин: ковельчанин убив 23-літню співмешканку
Волинь

Кривавий Валентин: ковельчанин убив 23-літню співмешканку

15 лютого 2016, 17:08
0
0
Сподобалось?
0

О 23-й годині суботи, 13 лютого, до реанімації Ковельської ЦРЛ доставили 23-літню ковельчанку з множинними колото-різаними ранами черевної порожнини. На жаль, врятувати молоде життя медики виявилися не в силі: наступного дня дівчина померла від отриманих травм, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Правоохоронці, котрих про інцидент поінформували лікарі, встановили, що трагедія сталася на квартирі, яку потерпіла винаймала разом зі своїм хлопцем.

Увечері між парою виникла сварка. Під час суперечки 29-літній молодик декілька разів кухонним ножем ударив кохану в живіт. 

«Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання. До слова, молодий чоловік уже мав проблеми із законом за скоєння крадіжки. Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу», – повідомив начальник райвідділу поліції Іван Тусь.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Убивці світить позбавлення волі на строк до пятнадцяти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися