На Волині офіцер родом з Луганщини важко поранив контрактника
Волинь

На Волині офіцер родом з Луганщини важко поранив контрактника

25 лютого 2016, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

Надзвичайна подія сталася 21 лютого на території в/ч А 0864, що розташована поблизу Лукова Турійського району. Старший лейтенант (уродженець Луганщини) чистив зброю, коли до приміщення зайшов контрактник Юрій Омелюх. З якихось причин пролунав постріл. Куля поранила печінку та жовчний міхур і застрягла у хребті.

Про це пише «Волиньска газета».

Потерпілого доставили до ковельської лікарні, де прооперували: видалили жовчний міхур і таки вийняли кулю. Друзі Юрія здавали кров на потреби хворого. Після операції до Ковеля прибуло дві швидких допомоги, і бійця транспортували на лікування до Львова. 
У частині та лікарні працювала військова прокуратура. Мешканці Лукова (старший лейтенант винаймав квартиру в селищі) розповідають, що він міг себе поводити не зовсім адекватно. Кажуть: у крові офіцера, який вистрілив у контрактника, вміст алкоголю був на рівні 0,7 проміле.
У військовій прокуратурі Луцького гарнізону Західного регіону підтвердили: контрактник отримав «кульове поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю іншим військовослужбовцем».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися