Поліцейський з Рівного, який ховається від переатестації на лікарняному, хуліганив у Луцьку
Волинь

Поліцейський з Рівного, який ховається від переатестації на лікарняному, хуліганив у Луцьку

25 лютого 2016, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

21 лютого патрульна поліція та група швидкого реагування «Самооборони Волині» у центрі Луцька біля кафе «Базилік» втихомирювали компанію чоловіків. Один із них виявився високопосадовцем поліції Рівненської області.

Як розповів у «Фейсбук» самооборонівець Олександр Ніколайчук, чоловік поводився агресивно, погрожував поліцейським і активістам друзями. На місці працювало кілька екіпажів патрульних. Зрештою від нецензурних висловів чоловік перейшов до справи і пустив у хід руки. Агресивного «клієнта» доставили у міськвідділ поліції. Затриманий від освідування відмовився і взагалі не йшов на контакт з правоохоронцями, натомість знову перейшов до тактики погроз – цього разу обіцяв розправитися з сім’ями правоохоронців і самооборонівців. Через три хвилини по чоловіка приїхав адвокат.

Пізніше вдалося з’ясувати, що хуліганив у Луцьку Олександр Волошин –заступник начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області. Пікантності ситуації додає те, що нині у рівненській поліції відбувається переатестація. Олександр Волошин, уникаючи її, подався на лікарняний. Офіційно він мав би перебувати у стаціонарному відділенні Рівненської центральної міської лікарні. Проте журналісти порталу «Четверта влада», прийшовши провідати «травмованого» правоохоронця, там його не застали. Працівниця медустанови повідомила журналістам, що пан Волошин лежить у 14-й палаті, проте на місці його немає – бо на вихідні хворих відпускають додому. Телефон хворий поспілкуватися із журналістами теж не захотів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися