«Волинь» не дотисла «Зорю» у першому чвертьфінальному матчі кубка
Волинь

«Волинь» не дотисла «Зорю» у першому чвертьфінальному матчі кубка

2 березня 2016, 22:20
0
0
Сподобалось?
0

Трохи прикро, що матчі чвертьфіналів Кубка України припадають на ранню весну, коли видовищності футболу не сприяють ні погода, ні готовність команд. Але суперники все-таки як могли боролися за результат. І, попри всі проблеми, «Волинь» виглядала принаймні не гіршою за «Зорю», яка претендує на третю сходинку у поточному чемпіонаті.

«Волинь» – «Зоря» – 1:1

Голи: 1:0 – Богданов (18), 1:1 – Тотовицький (23).

«Волинь»: 42. Неділько, 26. Р. Никитюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 14. Польовий, 90. Богданов (18. Логінов, 82), 4. Кравченко – к, 9. Мемешев, 30. Гуменюк (69. Дудік, 77), 94. Хомченко (48. Чепелюк, 46), 89. Козьбан.

«Зоря»: 30. Шевченко, 6. Каменюка – к, 44. Чечер, 3. Сіваков, 2. Сухоцький, 4. Чайковський, 5. Гордієнко, 10. Ліпартія (22. Любеновіч, 78), 29. Тотовицький (11. Пауліньо), 34. Петряк (20. Караваєв, 46), 28. Будківський.

Віталій Кварцяний на цей матч кинув усі наявні на даний момент сили. Попри великі кадрові втрати у міжсезоння, дискваліфікацію Жуніча та травми кількох футболістів, тренерський штаб лучан зумів підготувати до відповідального поєдинку досить презентабельний склад, розбавлений перспективною молоддю. Гості теж мали деякі кадрові перестановки. Проте, якщо «Зоря» і втратила кількох своїх лідерів, натомість луганчани підписали кількох пристойних новачків.

Реконструйованих «Волині» і «Зорі» на більш-менш гострий футбол вистачило лише у першому таймі. Хвилин десять суперники приглядалися один до одного, а потім почали пристрілку з середньої та дальньої відстаней. Частіше пострілювала «Волинь», зрештою таким чином і було відкрито рахунок у матчі. Богданов метрів з 30 переграв воротаря «Зорі» Шевченка. На жаль, заспокоїти гру і зіграти по результату лучанам не вдалося. Луганчани занадто швидко відігралися. Ліпартія прорвав правий фланг оборони команди Кварцяного і гостро подав у штрафний майданчик, де забивати могли одразу кілька гравців «Зорі». Найспритнішим виявився Тотовицький, його удар головою не залишав шансів недільку. Після цього знову пішов розмін ударами, але останнє слово до перерви таки могла сказати «Волинь». Але Мемешев змарнував вихід на побачення з Шевченком.

Більшу частину другого тайму команди присвятили замінам і боротьбі. Лише в останні хвилин 15 почалися спроби вирвати перемогу. На правах господарів першими активізувалися лучани. Після удару Гуменюка ворота «Зорі» врятували захисники луганчан, кинувшись під м'яч. Класно виконав небезпечний штрафний Кравченко. «Круглий» просвистів зовсім поруч зі стійкою без шансів для Шевченка. Проте, пішовши в атаку, наостанок лучани ледь не потрапили у полон. Будківський ледь не покарав захист і воротаря «Волині» за неузгодженість. Нападник збірної України перекинув Неділька, але, на щастя для лучан, перекинув і ворота.

Доля путівки у півфінал вирішиться у матчі відповіді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися