Кварцяний підтвердив, що луцький клуб почне з першої, другої або й аматорської ліги
Волинь

Кварцяний підтвердив, що луцький клуб почне з першої, другої або й аматорської ліги

3 березня 2016, 23:45
0
0
Сподобалось?
0

Після першої кубкової чвертьфінальної гри Віталій Кварцяний уже, очевидно, встиг змиритися з обставинами, в яких опинився клуб, і був достатньо оптимістичним.

– Враховуючи всі обставини, команда сьогодні зіграла непогано. Ми маємо шанси готуватися далі, організовуватись, щоб пройти «Зорю», – почав він спілкування з журналістами.

Чи задоволені ви сьогодні діями вихованців «Волині»? Ви дали шанс Дудіку, Чепелюку, Хомченку, Никитюку.

– Потенціал в цих хлопців, звичайно, є і досить непоганий, але проблема в тому, що їх треба вчити обігравати, та відбирати м'ячі, а наші футболісти часто просто імітують боротьбу, і не хочуть грати. Ще потрібно їм вчитися футбольної агресії. Шанси молоді треба давати і вони будуть грати більш агресивно. Я довго сподівався на Хомченка, але сьогодні він провів матч в одному темпі. Йому вже давно потрібно індивідуальними діями підсилювати командну гру. В штрафний майданчик ніхто не заходив, хоча Дудік намагався декілька разів. Він талановитий гравець. І Рома Никитюк, і Чепелюк якщо додадуть, то стануть непоганими футболістами, можуть стати лідерами команди в найближчі роки. В нас ще багато є молоді, якій будемо давати шанс в цьому сезоні.

В Інтернеті багато писалось про проблеми “Волині”. Якою є насправді ситуація?

– В найближчий час інвестори ухвалять рішення, проаналізувавши всі позитиви та негативи. Зараз ситуація керована, але треба враховувати і сьогоднішній час, економічне становище. Ми не можемо особливо нарікати – підготувалися як могли, з нами розрахувалися по зарплаті за 2015 рік. Перспективу погіршують чотири групи штрафних санкцій, яких не уникнути. Однаково в нас є шанс зберегти клуб, можливо, в іншому ракурсі. Я підтримую рішення інвесторів, тому що вони відмовились платити за те, що не треба платити. Нас просто затиснули в кут. У ФІФА нам не дали шанс довести свою правоту, а пристали на позицію футболістів, агентів та адвокатів. Якби йшлося про справжні суми боргів, то перспектива сплатити їх була б кращою. Мені шкода цих років, під час яких ми не будемо в Прем'єр-лізі, але є всі можливості створити клуб з «нуля», дотримавшись усіх юридичних нюансів, почати з аматорів, друга, можливо, перша ліга. Під час перезавантаження всього українського футболу, ми перевантажимо і наш клуб, відійдемо від боргів. Головне, що від нас не відвернулись, розуміють нас, і ми розуміємо, що потрібно це перетерпіти. Коли люди відчують, що команда грає щиро в другій лізі, то підтримають нас. Але рішення за нашими керівниками.

– У чемпіонаті слід чекати гри цього самого складу – з волинськими хлопцями?

– Ми не можемо взяти нікого нового, адже маємо санкції, через те я дуже просив, щоб не забирали в нас Політило та Кобахідзе, з ними ми виглядали б цікавіше в плані майстерності, адже сьогодні ми поступалися «Зорі» в зіграності та кваліфікації. Але ми маємо інші козирі, які ми можемо реалізувати на виїзді. Додайте, що в нас сьогодні не грали травмовані Діденко та Герасимюк, і дискваліфікований Жуніч. Не було щастя, та нещастя допоможе розкрити молоді таланти. Нехай швидше відчують подих вищої ліги.

Я попросив всю команду, щоб не йшли з «Волині», чесно дограли сезон. Наразі все добре, я задоволений відношенням до тренувань. Ми вже колись вилітали, і не раз, якщо треба, повернемося.

https://www.youtube.com/watch?v=oip5WI4RJT4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися