Волинські дорожники просять людей не розбирати елементи облаштування доріг
Волинь

Волинські дорожники просять людей не розбирати елементи облаштування доріг

5 березня 2016, 13:20
0
0
Сподобалось?
0

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до громадян та користувачів доріг загального користування з проханням бережного відношення до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг, штучних споруд на них, що в свою чергу забезпечить безпечні та комфортні умови дорожнього руху. 

У службі автомобільних доріг області зазначають, що такі дії несуть не лише матеріальні збитки, а й сприяють підвищенню аварійності.
«Відсутність того або іншого елемента засобів регулювання дорожнього руху створює аварійно-небезпечну ситуацію на дорогах, що спричиняє реальну загрозу життю водіїв транспортних засобів і пішоходів. І будь на місці знак або те ж бар’єрне огородження – лиха б могло й не відбутися», – зазначається у зверненні служби автомобільних доріг.
Останній кричущий факт мародерства зафіксовано на дорозі М-19 Доманове (на Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на Бухарест) км 142-146 на території Ківерцівського району Жидичинської сільської ради. Тут невідомі демонтували елементи бар’єрного огородження. Траса міжнародна і має державного значення. Про викрадення металевих конструкцій направлена заява до Національної Поліції у Волинській області. Окрім того від не чистих на руку людей потерпають не лише огорожі, а й знаки. На Волині регулярно зникають зі своїх місць дислокації засоби організації дорожнього руху та їх опори.
«Навмисне пошкодження дорожнього покриття, освітлення, технічних засобів організації дорожнього руху несе найбільшу загрозу безпеки користувачам доріг і приводить до дорожньо-транспортних випадків з важкими наслідками.
Працівники дорожньої галузі звертається до всіх жителів області із проханням дбайливо ставиться до елементів обстановки доріг, усіляко сприяти її збереженню, попереджаючи виникнення надзвичайних ситуацій, і зберігаючи тим самим найдорожче, що в нас є – Життя.
У разі виявлення крадіжок чи пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах області, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту просимо невідкладно інформувати службу автодоріг та правоохоронні органи для оперативного реагування.
Телефон чергового: Служби автомобільних доріг у Волинській області – (0332) 78-54-69, Національної поліції – 102», – йдеться у зверненні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися