60 учасників АТО з Волині отримають земельні ділянки поблизу озера Світязь
Волинь

60 учасників АТО з Волині отримають земельні ділянки поблизу озера Світязь

5 березня 2016, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

Відповідні рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою учасникам АТО для отримання земельної ділянки у Шацькому районі  прийнято упродовж останніх днів в Головному управлінні Держгеокадастру в області. Це – результат співпраці земельників з представниками громадських організацій ветеранів АТО, які об’єдналися в робочу групу заради об’єктивного та оперативного забезпечення наділами воїнів.

Для учасників АТО фахівці Головного управління віднайшли два масиви площею 13,55 га і 26,3 га під садівництво з земель державної власності на території Пульмівської сільської ради (урочище Стругова) поблизу озера Світязь.

Члени робочої групи взялися надати консультаційну допомогу при розгляді заяв, що надходитимуть на ці ділянки – на черговій зустрічі її члени не заперечували щодо надання дозволів на розробку проектної документації ще 60 заявникам – учасникам АТО.

На першому засіданні робочої групи, нею було прийнято рішення що першочергово ділянки на вищезгаданих масивах надаватимуть родинам загиблих, а також інвалідам АТО та учасникам бойових дій, які мають відповідні посвідчення. Заяви ж учасників АТО, які поки, через бюрократичну тяганину мають лише довідку про участь у бойових діях, за рішенням представників громадських організацій учасників АТО які працюють у робочій групі, розглядатимуться після ретельної перевірки довідок.

Цікаво, що громада Пульміської сільради на чолі з головою раніше погрожували акціями протесту, у разі виділення земель для АТОшнинків. Відповідний лист було надіслано на адресу голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися