Волинська єпархія УПЦ МП розподілила гроші від благодійного концерту
Волинь

Волинська єпархія УПЦ МП розподілила гроші від благодійного концерту

14 березня 2016, 09:32
1
0
Сподобалось?
0

Різдвяний благодійний концерт у Волинській єпархії проводиться вже понад 20 років. За ці роки для підтримки нужденних віруючі волиняни, парафіяни єпархії, пожертвували понад 3 мільйони гривень. Під час останнього концерту та у парафіях єпархії пожертвували 300 тисяч гривень.

Передача благодійних пожертв відбулася у Свято-Пантелеймонівському храмі Луцька, інформує прес-служба єпархії.

50 тисяч гривень із цієї суми вікарний Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл передав Волинській обласній організації Дитячого фонду України.

По 3 тисячі гривень нещодавно владика Нафанаїл вручив родинам загиблих в АТО із села Піддубці, у яких напівсиротами залишилися діти. Це родини Сергія Писарука та Василя Зелінського.

Понад 50 тисяч було роздано на місцях по благочиннях єпархії родинам загиблих в АТО.

З пожертв благодійного єпархіального концерту 109 тисяч гривень вирішено передати багатодітній родині із села Михайлин Рожищенського району для придбання власного дому. Над цією незвичайною родиною, у якій і мама, і тато в дуже короткий проміжок часу пішли із земного життя, залишилося 9 дітей, 5 із них неповнолітні. Так склалося, що мешкають вони наразі у найманій хаті. А завдяки підтримці Волинської єпархії, котра і сама вносить солідну лепту у добру справу, і продовжує збір коштів від людей, які хочуть допомогти цій родині, вона матиме власний дім.

Конверти з солідними сумами владика Нафанаїл вручив представникам організацій особливих дітей та центру реабілітації дітей із Ковеля. А кожному із діток владика Нафанаїл вручив шоколадки, діти, які мають проблеми зі здоров ям, підходили, аби отримати його благословіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • УПЦКП
    УПЦКП

    ЙОБАНІ МОСКАЛІ, ГОРІТЬ СУКА В ПЕКЛІ, ПІДАРАСИ ГНОЙНІ. НЕНАВИЖУ МОСКОВСЬКИЙ ПОПІВ!!!1

    14 березня 2016, 23:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися