«Волинбаскет-WOG» зазнав двох поспіль поразок, але попереду вирішальна битва у рідних стінах
Волинь

«Волинбаскет-WOG» зазнав двох поспіль поразок, але попереду вирішальна битва у рідних стінах

24 березня 2016, 10:04
0
0
Сподобалось?
0

Регулярний чемпіонат України з баскетболу наближається до свого завершення. «Волинбаскет-WOG» провів два чергові поєдинки. «Лицарі» на своєму паркеті приймали БК «Запоріжжя» та київське «Динамо».

Справжня боротьба була лише у першому поєдинку, адже й суперник був дещо простіший. Тож із запоріжцями лучани цілком могли розраховувати навіть на перемогу. Це й справді був матч рівних суперників. На велику перерву господарі майданчика пішли з незначною перевагою – 30:28. У третій чверті гості вирівняли становище – 48:48. І лише у заключному відрізку матчу «Запоріжжя» вирвало перемогу – 66:70 (15:18, 15:10, 18:20, 18:22).

Значно у «Волинбаскет-WOG» пішли справи у поєдинку проти «Динамо». Київська команда дуже незручна для підопічних Дмитра Чайковського. До цього матчу «лицарі» п’ять разів перетиналися з динамівцями – тричі у чемпіонаті та двічі у кубку, і щоразу зазнавали поразки. Характерною ознакою цього протистояння практично завжди було те, що лучани з величезними труднощами «пробивали» оборону «Динамо». Шостий матч лишень зміцнив тенденцію. Уже в першій чверті рахунок став просто знущальним – 3:25! Це анти рекордна результативність «Волинбаскет-WOG» протягом однієї чверті. Друга десятихвилинка не була такою «сухою» для лучан, проте катастрофа тривала. На велику перерву команди пішли за рахунку 20:52 на користь «Динамо». Після цього кияни дещо втратили інтерес до гри, але на класі довели її до логічного переможного кінця – 53:88 (3:25, 17:27, 17:20, 16:16).

Заради справедливості слід відзначити, що до цього матчу «Волинбаскет-WOG» готувався з огляду на наступний домашній поєдинок проти столичного «ІНФІЗа», який відбудеться 26 березня у Луцьку у приміщенні ОДЮСШ. Початок матчу о 16:00. «Волинбаскет-WOG» дуже сподівається на підтримку уболівальників. Ця гра фактично вирішуватиме долю путівки у плей-офф чемпіонату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися