Для вирішення конфлікту з селянами волинський фермер покликав «Правий сектор»
Волинь

Для вирішення конфлікту з селянами волинський фермер покликав «Правий сектор»

25 березня 2016, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

У селі Тельчі Маневицького району «розбірки» між селянами та фермером за участі представників «Правого сектору».

Інформацію про це, на прохання самих селян, поширив у «Фейсбук» керівник виконкому організації «Народний контроль. Волинь» Михайло Шелеп.

За словами селян фермер Новак Володимир Оксентійович та його брат В’ячеслав заволоділи землями, які раніше люди використовували для пасовищ. Це вважаються землі запасу.
«Так звані фермери огородили цю територію та мали намір використовувати у своїх цілях. Законних підстав на це вони, за словами людей, не мали. Селяни вирішили дати відсіч і знесли огорожу. Наступного дня для вияснення ситуації та на підтримку фермера у село приїхали люди у військовій формі, які представились членами ДУК «Правий сектор». До бійки не дійшло та назріває серйозний бунт», – зазначає Михайло Шелеп.

Також він додав серію фотографій, на яких фігурує колишній керівник 3 запасного батальну ДУК ПС Віталій Ковальчук (друг Устим). У серпні минулого року, після серії скандальних публікацій про діяльність Устима (причетність до надання охорони колишньому керівнику «Волинільсу»
Богдану Коліснику, нецільове використання автотранспорту ДУК ПС) Ковальчука відсторонили від керівництва ДУКом на Волині.

Нині ж він відновив деякі регалій і вважається командиром 3-ї резервної сотні ДУК ПС.

«Селяни у розпачі і залякані, а найгірше, що не знають до кого звертатись за допомогою, бо кажуть, що цей підприємець «купив» усіх в районі», – зазначає Шелеп.
У неділю, 27 березня, у клубі села Тельчі Маневицького району планують провести загальні збори селян, щоб спільно вирішити як діяти далі, до кого звертатись щодо неправомірних дій недобросовісного фермера.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися