За кілька годин до демобілізації загинув боєць з Локачинського району Волині Віктор Чопко
Волинь

За кілька годин до демобілізації загинув боєць з Локачинського району Волині Віктор Чопко

26 березня 2016, 22:00
0
1
Сподобалось?
1

За минулу добу в зоні проведення АТО в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 11 зазнали поранень. Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

«За минулу добу внаслідок бойових дій, на жаль, загинуло двоє військовослужбовців, ще вісім наших бійців дістали поранення», — сказав Мотузяник. Ще троє бійців Національної гвардії зазнали поранень внаслідок вибухівки.

Серед загиблих та поранених є волиняни. Як повідомляють «Волинські новини» з посиланням на допис у Фейсбук волонтерів проекту «Повернись живим», у результаті прицільного обстрілу бойовиків під Мар’їнкою загинув боєць 14 бригади, ще 6 було поранено.

«Один загиблий і шестеро поранених - такі результати обстрілу після тижневої тиші в Мар’їнці. Поки основні бої розгорталися з іншого боку Донецька – на авдіївській промзоні і в районі аеропорту, Мар’їнка мовчала. Вчорашній бій був коротким, але прицільним. Ймовірно, працювали професійні корегувальники. З протитанкової гармати ворог влучив в один з крайніх опорників 14 бригади. Шестеро хлопців отримали поранення різної важкості, а один військовий загинув. А у загиблого залишилася дружина і двоє дітей», - написали про події під Мар’їнкою волонтери.
Як стало відомо, загинув Віктор Чопко з села Юнівка Локачинського району. Сестра загиблого військового, Олена Кручай, у соцмережах повідомила, що бійцю до демобілізації залишалося декілька годин. «Війна постукала у двері і моєї родини. Ніяк не хочу вірити... Як має пережити мама , дружина?!!! Як будуть рости дітки без тата?!!! До демобілізації залишалося лише кілька годин, але смерть не чекала...Сумуємо усією родиною. Вічна пам'ять тобі, Вітю!!!», - пише Олена.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися