«Волинь» без шансів поступилася у Києві «Динамо»
Волинь

«Волинь» без шансів поступилася у Києві «Динамо»

10 квітня 2016, 21:38
0
0
Сподобалось?
0

До Києва «Волинь» прибула дещо експериментальним складом. До стартового складу потрапили одразу кілька неосновних гравців – «лавочник» Логінов, юний Деда з молодіжного складу та раніше «відлучений» від футболу Хомченко. Двоє останніх разом із Мемешевим мали складати атакувальний потенціал «Волині».

«Динамо» – «Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Ярмоленко (29), 2:0 – Гусєв, 3:0 – Ярмоленко (37).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 4. Велозу (29. Буяльський, 63), 5. Антунеш, 6. Драговіч, 10. Ярмоленко, 11. Мораес (91. Теодорчик, 73), 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 20. Гусєв (25. Гонзалез, 63), 21. Віда.

«Волинь»: 74. Кичак, 30. Гуменюк, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 24. Горопевшек, 4. Кравченко – к, 7. Герасимюк (26. Никитюк, 40), 94. Хомченко (38. Петров, 21), 18. Логінов, 59. Деда (45. Шаповал, 58), 9. Мемешев.

Вилучення: Шабанов (45).

Як не дивно, така конфігурація складу «хрестоносців» виглядала досить надійно. Хоча до протилежної штрафної волинянин практично не добігали, проте й явних проблем у своїх володіннях не мали, читаючи більшість вирішальних передач у небезпечній зоні. Гравці і голкіпер надійно підстраховували один одного. Вже на 4 хвилині на ударну позицію виривався Ярмоленко, але вирішального удару не дозволив завдати Жуніч. Небезпечно на 16 хвилині вривався у штрафний майданчик Мораес, та обігравши Жуніча не зміг перехитрити Кичака.

Надійна гра лучан тривала до першого взяття воріт. Причому гол вийшов з нічого. У Велозу і Ярмоленка спрацювала простенька стіночка на вході у штрафний майданчик. Ярмоленко з лівої на точність пробив у дальній кут, не залишивши шансів Кичаку. «Волинь» відверто посипалася. Поруйнували гру і дві вимушені заміни Герасимюка і Хомченка, замість яких вийшли молоді Петров і Никитюк. До кінця першого тайму підопічні Кварцяного так і не змогли знайти для себе достатньої мотивації, щоб щось змінити. Натомість розгубленістю лучан скористалися кияни. Спершу Ярмоленко вдало асистував Гусєву, котрий головою розстріляв ворота Кичака, потім Андрій оформив «дубль», знову розігравши стіночку з Велозу. На останній хвилині тайму «Волинь» ще й лишилася у меншості – Шабанов заробив друге попередження.

Підсумки першого тайму були дуже неприємними для «Волині»: жодного удару по воротах проти 10 у «Динамо».

У другому таймі гра помітно змінилася. «Волинь» уже і не намагалася шукати варіантів для атак, натомість ще більш уважно налаштувалася на оборонні дії, аби не зазнати принизливого розгрому. По такій грі моментів у «Динамо» виникало вкрай мало. За перший півгодини насправді гострий момент був один, коли Кичак уже випадково відбив удар динамівця головою.

Прикрий момент у матчі стався на 81-й хвилині, коли Драгович отримав ушкодження, невдало приземлившись на газон. Футболіст «Динамо» не зміг продовжити гру, а на той момент у «Динамо» уже не було замін. Тож команди продовжили матч у рівних складах. І лише тоді, на 82-й хвилині, «Волинь» завдала першого удару по воротах Шовковського. Після розіграшу штрафного добряче приклався до м’яча Гуменюк. СаШо не заснув за цілий матч без роботи, і спокійно впорався з ударом. Більше того, лучани навіть награли на гольовий момент. Петров класно виклав м’яч під удар Шаповалу, але в останній момент оборонець «Динамо» буквально виніс «круглого» з-під ніг луцького футболіста. Не лишилися у боргу і динамівці. Міг збільшити відрив у рахунку Теодорчик, але з близької відстані не поцілив у «рамку».

https://www.youtube.com/watch?v=YPqhYwgDb7I


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися