Затримали банду грузинів, які обкрадали волинян на дорогах
Волинь

Затримали банду грузинів, які обкрадали волинян на дорогах

12 квітня 2016, 11:02
1
0
Сподобалось?
0

Наприкінці минулого тижня на стаціонарному посту в смт Цумань Ківерцівського району патрульні зупинили автомобіль «Опель Вектра» зеленого кольору на польській реєстрації, в якому могли перебувати підозрювані у квартирній крадіжці. Коли патрульний підійшов до машини, водій різко поїхав у бік Рівного. Поліцейські почали переслідувати автомобіль. Буквально за кілька хвилин його виявили в смт Клевань уже на Рівненщині. Однак в автомобілі вже нікого не було, а ключі лежали поряд з ним. Правопорушники кинули машину та втекли. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції та забезпечили охорону місця події до її приїзду.

На цьому луцькі копи не зупинилися, здійснивши трьома екіпажами об’їзд навколишніх сіл та збираючи інформацію від місцевих мешканців. Саме завдяки скоординованим діям патрульної поліції Луцька та працівників управлінь Нацполіції двох областей підозрюваних врешті затримали.

Про це інформує Управління патрульної поліції Луцька.

Загалом вдалося затримати трьох підозрюваних – усі громадяни Грузії. Як зазначають у ГУНП у Волинській області, зловмисники розробили схему, за якою обкрадали волинян. Вони пробивали колесо в автомобілі, й поки водій займався його заміною, викрадали із салону речі, зокрема, гроші та документи. Останній епізод у «діяльності» закордонних гастролерів стався на проспекті Волі у Луцьку. Вони викрали 15 тисяч гривень з припаркованої автіки, проте їх помітив постраждалий і повідомив у поліцію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • У 1996році грузинів вже ловили за квартирні кражі та злодіяння в автобусах з підприємцями....Зараз вони знов на Волині бо в Росії їх миттєво беруть на контроль та виловлюють.

    12 квітня 2016, 13:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися