На Волині викрали банківський термінал самообсоуговування
Волинь

На Волині викрали банківський термінал самообсоуговування

14 квітня 2016, 18:16
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні о 3-й годині ночі до одного з продуктових магазинів у смт Жовтневе, що поблизу Нововолинська, пошкодивши вхідні двері, проник невідомий. Спритник викрав термінал. Розмір шкоди, завданої банку, зараз встановлюють.

У рамках програми «ПриватБанк» – проти злочинності» фінансова установа гарантує всім винагороду за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, вчиненого проти банку. Від озброєного нападу на відділення й до отримання кредиту за підробленим паспортом. За останні два роки 95% злочинів, пов’язаних зі зламом банкоматів «ПриватБанку», було розкрито протягом кількох днів після скоєння. «ПриватБанк» гарантує виплату винагороди в розмірі 25 000 грн за будь-яку інформацію, що допоможе затримати зловмисника. Передати інформацію в банк можна, зателефонувавши на номер (056) 716 35 02,(067) 565 12 34, надіславши повідомлення на e-mail: dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

За інформацією служби безпеки банку, випадки викрадення терміналів самообслуговування поодинокі. Зловмисники завжди несуть кримінальну відповідальність згідно з законом.

«У ПриватБанку запроваджена інноваційна система безпеки, що дозволяє практично виключити можливість доступу потенційних грабіжників до сейфів із коштами банкоматів і терміналів самообслуговування, – наголошує начальник офісної охорони Північно-Західного РУ Роман Доманський. – Це високотехнологічний комплекс засобів безпеки, що включає в себе засоби і фізичного, і електронного захисту та стеження за об’єктами. Її застосовують у банкоматах і терміналах, розташованих не тільки у відділеннях банку, але й в дрібних торгових точках і сільській місцевості. Таким комплексним захистом обладнані понад 8 тисяч банкоматів та більше 9 тисяч терміналів самообслуговування «ПриватБанку» в усіх регіонах України».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися