Фото патрульної поліції Луцька
Волинь

На околиці Луцька «Мерседес» зніс частину будинку, в якому спали люди

17 квітня 2016, 11:28
0
0
Сподобалось?
0

Автопригода сталася у ніч з 15 на 16 квітня на вулиці Теремнівській. Автомобіль «Мерседес» на польській реєстрації в’їхав у житловий будинок. На той час всередині спали двоє жінок і дитина. На щастя, ніхто не постраждав, а от будинок, який і без того був не у найкращому стані, зазнав серйозних руйнувань. Коли патрульні прибули на виклик, водія не було на місці. А вже вранці патрульним надійшов виклик про викрадення машини – також з вулиці Теремнівської.

Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Під час спілкування з власником автівки патрульні звернули увагу, що він плутається у показах. Зрештою чоловік зізнався, що спочатку відпочивав з друзями, далі вони вирішили проїхатись по вулиці Теремнівській. Перебували у стані алкогольного сп’яніння, тому в’їхали у будинок. Поспіхом вони виїхали з місця пригоди та залишили автівку на вулиці Вересневій. 
На чоловіка склали протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), ст. 122-4 (залишення місця ДТП), постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП. На правопорушника чекатиме і більш серйозне покарання за неправдиве повідомлення у поліцію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися