ПАТ «Волиньгаз» декларує багатомільйонні збитки
Волинь

ПАТ «Волиньгаз» декларує багатомільйонні збитки

20 квітня 2016, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

На початку квітня відбулися загальні збори акціонерів ПАТ «Волиньгаз», щоб оцінити діяльність компанії за минулий рік та визначитись з пріоритетами у нинішньому.

Як ідеться у повідомленні прес-служби ПАТ «Волиньгаз», на зборах затвердили річний звіт та баланс зі збитками у сумі 155 мільйонів гривень. Такий результат господарювання пояснюють економічно необґрунтованим тарифом та скороченням обсягів споживання газу серед усіх категорій споживачів. Так, у 2015 році компанія транспортувала 415,8 мільйонів метрів кубічних газу, що майже на 20% менше обсягів 2014 року. Натомість кількість споживачів збільшилася. До газової мережі під’єднали 1,7 тисячі помешкань, побудували 15 кілометрів нових розподільних газопроводів.

«Між тим, незважаючи на складну економічну ситуацію, протягом минулого року компанія виконала усі взяті на себе зобов’язання перед споживачами та інвестувала у безпеку газопостачання понад 20 мільйонів гривень», – зазначили у ПАТ «Волиньгаз».

Мова у тому числі про безоплатне встановлення лічильників – на цю статтю видатків минуло річ спрямували понад 7 мільйонів гривень, і майже 4 тисячі волинських сімей отримали прилади обліку газу. Відповідно до зведеного облікового реєстру власників цінних паперів, основними акціонерами ПАТ «Волиньгаз» є: ПрАТ «Газтек» - 48,57%, ТзОВ «Транзит-Інвест» - 24,61%.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися